Hege Gjermundnes

meet the team - - Circle - Individual

Hege Gjermundnes

Daglig leder og kursholder

Telefon: +47 48 15 74 33

Erfaring
Bred erfaring innen butikkdrift fra leketøys og hobby bransjen. Vært butikk- og varehusleder i flere år og  10 år som regionleder  innenfor retail bransjen i Norge og Sverige. Kjenner godt og brenner for retail/service markedet, drift, ledelse og utvikling av både små og store butikker .

Prosjekt
Hege har vært involvert i flere prosjekter i sin jobb som regionleder for Panduro, implementere nytt kassasystem, vært med på utviklingen av IT- butikksystem, utarbeidelse og implementering av servicekonsept, butikkhåndbok og rutiner for kjededrift.

Salg og ledelse
Har jobbet mye med ledelse og salg, og virkelig erfart den gode verdien av ansatte som har og får trening innenfor begge fagfeltet. I regionleder stillingen var en sentral del av jobben opplæring, utvikling og oppfølging av  ledere for å sikre kompetanse og videreutvikling av alle ansatte i butikkteamene.

Kurs
I Konsulentas har Hege lederkurs, kurs for dem som har ambisjoner og ønsker å bli ledere, i tillegg underviser hun også i vårt Kompetansepluss kurs med Salg og Service.