Marianne Dahl

meet the team - - Circle - Individual

Marianne Dahl

Rådgiver & Kursansvarlig

Telefon: +47 97 17 66 67

Erfaring
Marianne har lang erfaring innen markedsføring, salg og prosjektledelse både fra kundesiden og reklamebyråsiden. I tillegg til å ha solid grep på prosjektlederrollen, er Marianne også en erfaren konsulent.

Salg og markedsføring
Marianne har flere års arbeidserfaring fra Hotell Røros med markedsføring og salg av hotellet og destinasjon Røros. Hun har blant annet 6 år i merkevarebedriften Høie innen sisteleddsmarkedsføring og merkevarebygging. I tillegg har Marianne jobbet som prosjektleder innen reklame- og kommunikasjonsbransjen.

Anerkjennelser og priser
Marianne har vært sentral bak en lang rekke regionale og nasjonale priser innen design og markedsføring. Blant annet “Beste Norske Produkt” og “Beste Stand” på Gave & Interiørmessen i Oslo samt høythengende “Juryens Spesialpris” fra Norsk Designråd for å nevne noen.

MD prosjekter
MD prosjekter står for Marianne Dahl prosjekter. Hun har i sitt firma jobbet med små og store prosjekter innen markedsføring og salg.

Kurs
Marianne jobber for Konsulentas som instruktør innen handelsnæringen. Kurs for lærere i Kompetansepluss.

Nøkkelkompetanse
Mariannes hovedstyrker er kommunikasjon, evne til å motivere andre, høy grad av service, kreativitet samt gjennomføringsevne.