Kursvirksomhet

Våre kurs

Vi leverer kompetansehevende kurs for bedrifter innen retail- og servicebransjen, logistikk og taxinæringen.

Vi gjør også veien til fagprøven i salgsfaget kortere gjennom våre forberedende kurs, og vi kan sy sammen en gavepakke til handelstander, foreninger og enkeltbedrifter med kompetanseheving og service som fokusområder.

K+

Vi er tilbyder av KompetansePluss kurs.
Vi søker om midler, er pedagogisk ansvarlig og gjennomfører kurset gratis for din bedrift. Les mer her!

Eksamensforberedende kurs

Vi arrangerer eksamensforberedende kurs for fagbrev i salgsfaget.
Les mer her!

Fagbrevkurs

Gratis fagbrevkurs i
salgsfaget og logistikk for bedrifter.
Les mer her!

Salg og service

Vi tilrettelegger kurs innen salg og service etter bedriftens behov.
Vi utvikler interne salgs- og servicerutiner som motiverer  til salg

Ta kontakt med oss for informasjon og pristilbud, vi skreddersyr kursopplegg for din bedrift!

Taxus:

«Asker & Bærum og Nedre Romerike Taxi har engasjert Konsulentas AS for å kjøre BKA kurs for løyvehavere og sjåfører våren 2015. Kursets innhold har vært tilrettelagt for taxinæringen og vært lærerikt for deltakerne. Det har vært et inspirerende kurs med faglig dyktige kursledere.

Med kursdeltakere fra to taxisentraler har dette vært en god kombinasjon både i forhold erfaringsutveksling og samhold blant deltakerne, samt at deltakerne har vist at de har mer fokus og motivasjon for å gjøre den daglige jobben så bra som mulig.»

Sunkost Handelsparken:

”Jeg vil anbefale kurset til alle. Jeg har hatt stor utbytte av kurset, det har gjort mye med selvtilliten og fått mer fokus på salg, mersalgog butikken som salgsarena. Jeg ble Best på snittsalg pr. kunde nå i vår blant 14 Sunkost butikker i region Sør, noe jeg mener skyldes at jeg har gått på dette kurset”. Elin Hagen (selger).

B-Young Handelsparken:

”Vi er veldig fornøyd med kurset og etter ”husblind undersøkelsen” under temaet butikken som salgsarena gjorde vi noen endringer i butikken som utløste mer salg og fornøyde kunder. Vi vil anbefale alle dette kurset !” Cecilie (selger) og Elin (leder)

Harstad Taxi:

«Konsulentas AS la kurset opp mot Harstad Taxi. De særegne forholdene i drosjenæringen hadde kursholder god kjennskap til, og bidro til et fremtidig bedre samarbeid mellom alle ledd. Dette er noe vi har hatt god utbytte av, og kan anbefale»