Taxi kurs

Taxi kurs

I Konsulentas har vi spesialisert oss på kompetanseheving tilpasset taxinæringen. Vi har gjennom flere år hatt gleden av å undervise på sentraler rundt om i  landet og vet viktigheten av god kommunikasjon både før, under og etter kurset med den enkelte sentral slik at vi sikrer størst mulig utbytte av kursene.

Vi er oppdaterte på næringens utvikling og våre kursholdere har lang erfaring fra bransjen, derfor vet vi hva som kreves av sjåfører, løyvehavere og sentraler. Vi kjenner kundenes forventinger og vi fokuserer på hvordan vi sammen kan se muligheter og arbeide for å sikre taxinæringens fremtid.

Vi tilbyr forskjellige kursmoduler hvor innholdet blir tilrettelagt etter deltakernes og sentralenes ønsker. Her kan en få pakkeløsninger  på hele spekteret fra å være sjåfør, til kurs på områder der en ser utviklingsmuligheter.

Ta kontakt med oss hvis dere har spørsmål eller ønsker pristilbud.

Kurstilbud:

Vi har et grunnpakkeinnhold i de enkelte kursene, men er det ønske om andre temaer kan vi selvfølgelig lage og tilpasse det  i samarbeid med dere. Varighet: 3 – 5 timer per kurs. Undervisningen er enten i klasserom- eller som nettundervisning.

 

Hvordan skape en god kundereise – Servicekurs

Sikkerhet og konflikthåndtering – Trygghet for sjåfør og passasjerer

Økonomi og organisasjon

Økonomi for løyvehavere

Styrekurs

HMS

KompetansePluss:

Konsulentas er tilbyder av KompetansePluss kurs via Kompetanse Norge. Vi utvikler kompetanseprogrammer innenfor retail-, service-, logistikk- og taxinæringen for å øke ansattes grunnleggende ferdigheter.

Vi søker om midler, er kontaktpunkt mot Kompetanse Norge, er pedagogisk ansvarlig på en definert avtale og gjennomfører kurset for din bedrift. Opplæringen blir finansiert gjennom offentlige midler, så det er ingen kostander for den enkelte deltaker. Mer info her!

Kundesertifikatet:

Komplett kurspakke for sjåfører.
Kundesertifikatet sikrer at du som sjåfør er godt rustet til å møte alle typer kunder, og ivareta dem på best mulig måte. Sertifiseringen går over 4 dager og består av 4 moduler. Mer info her!

Dette er noen av stedene vi har vært:

Agder Taxi Kristiansand – Les anbefaling fra 07000 Agder Taxi her
Hedemark taxi
Harstad Taxi
Moss Taxi
Taxi Sør – Kristiansand
I-taxi Arendal
Viken Tønsberg Taxi
Taxus – Asker & Bærum Taxi og Nedre Romerike Taxi
Follo Taxi
Lillehammer taxisentral

Kontakt oss