Eksamensforberedende kurs
Gratis!

Skal du ta fagbrev i salgsfaget?
Er det lenge siden du har gått på skole, eller har du aldri skrevet den type eksamen?

Neste kurs: høsten 2023 – påmelding nå!

Konsulentas har et eksamensrettet minikurs for deg som ønsker litt ekstra hjelp. Vi bruker læreboka Salgsfaget som grunnlag, og øver på å skrive konkrete eksamener. Du får personlig oppfølging og veiledning gjennom hele kurset, og masse tips til både eksamen og fagprøve.

Kurset er online, går over fire kvelder av fire timer og er gratis.
I tillegg får du dekket materiell og oppmeldingsavgift til både eksamen og fagprøven (avgiftene blir refundert mot kvittering)

Kurstider: klokken 17.00-21.00 på følgende datoer: 27/9, 11/10, 25/10, 15/11

Du må ha jobbet 4 år eller mer i salgsfaget for å delta.
Kurset er støttet gjennom Bransjeprogrammet til Direktoratet for Høyere utdanning. Derfor koster det ikke noe for deg som deltaker å være med.

Har du spørsmål skriv til oss på: post@konsulentas.no

Referanse:

«Jeg er utrolig fornøyd med eksamensforberedende kurs. Jeg hadde aldri klart å gjennomføre og få et slikt resultat som jeg fikk uten dette kurset!
Jeg er rett og slett storfornøyd og anbefaler det på det sterkeste!»

Camilla Dam Thue, Sørlandskjøkken

Camilla hadde KompetansePluss kursserien også!

Privatist eksamen - Informasjon

Påmelding til  privatisteksamen:

Eksamenspåmelding for privatister gjøres på  www.agderfk.no i perioden 15.jan -1.feb/1.sept.-15.sept. Her finner du også informasjon om selve gjennomføringen av eksamen og event. tilrettelegging. Er du i tvil om du har nok erfaring finner du kontaktopplysninger for hvor du skal henvende deg, også på denne siden.

Påmeldingsfrist er i februar for eksamen juni og september for eksamen november
Eksamensdatoen er vanligvis helt i midten av juni/november, og du kan ikke gå opp til fagbrev før du har bestått denne.

Eksamensavgift for 2022 er kr 1217,-
Meld deg opp i SLG3103 SALGSFAGET

Ønsker du å avlegge eksamen i Kristiansand eller byene vestover må du melde deg til eksamen i «Agder fylkeskommune. Gamle Vest-Agder»
Det er ikke mulig å endre eksamenssted etter at påmeldingsfristen er utgått.
Eksamen avholdes på en videregående skole i en av de større byene i ditt fylke. Alle hjelpemidler er tillatt, bortsett fra internett. Du får karakter på eksamen, likt som i videregående skole.

Når eksamen er bestått kan du melde deg opp til fagprøve forutsatt at du har nok praksis (tilsvarende fem år i 100% stilling). Dette gjøres til opplæringskontoret i ditt fylke.
Du kan ta eksamen selv om du ennå ikke har nok praksis, den går ikke ut på dato. Da kan du melde deg opp til fagprøve straks du har nok praksis ute å måtte vente til etter neste eksamen, som kun avholdes to ganger i året.
Gebyr for å melde seg opp til fagprøve er kr 1011,-

Når praksis er godkjent kontakter sensorene deg med forslag til dato for fagprøve. Prøven avholdes på din arbeidsplass så sant dette er mulig.
Fagprøven går over fem dager, og inneholder både skriftlige-, muntlige- og praktiske oppgaver. Du får her vist dine ferdigheter som salgsarbeider, og har muligheten til å briljere med dine kunnskaper.
Karakterer er: Ikke bestått, Bestått, Meget godt bestått

Vi vil gjerne hjelpe deg!