Eksamensforberedende kurs
Salgsfaget!

Skal du ta fagbrev i salgsfaget?
Er det lenge siden du har gått på skole, eller har du aldri skrevet den type eksamen?

Neste kurs: våren 2024 

Konsulentas har et eksamensrettet minikurs for deg som ønsker litt ekstra hjelp. Vi bruker læreboka Salgsfaget som grunnlag, og øver på å skrive konkrete eksamener. Du får personlig oppfølging og veiledning gjennom hele kurset, gjennomgang av en prøveeksamen og masse tips til både eksamen og fagprøve.

Kurset er online, går over fire kvelder av tre timer og koster 3.990.- (betaling gjøres via VIPPS, krav blir tilsendt i etterkant av påmeldingen)
Er du medlem av en fagforening kan du søke om støtte til kurset, eksamensavgift, fagprøveavgift og pensumbok.

Kurstider: klokken 17.00-20.00 på følgende datoer: 02.04, 16.04, 30.04 og 14.05

Du må ha jobbet 4 år eller mer i salgsfaget for å delta. Husk å melde deg opp til eksamen via Fylket sin hjemmeside, se info nederst på siden.
Du må selv kjøpe pensumbok og betale eksamensavgiften.

Vi tar forbehold om nok påmeldinger for å kunne gjennomføre kurset.
Har du spørsmål skriv til oss på: post@konsulentas.no

 

Fyll ut skjema under her og send inn for å melde deg på kurset:

Må være nummeret du vil ha tilsendt VIPPS kravet for betaling av kurset
Er du permittert/jobbsøkende, skriver du det i feltet i stedenfor.

Referanse:

«Jeg er utrolig fornøyd med eksamensforberedende kurs. Jeg hadde aldri klart å gjennomføre og få et slikt resultat som jeg fikk uten dette kurset!
Jeg er rett og slett storfornøyd og anbefaler det på det sterkeste!»

Camilla Dam Thue, Sørlandskjøkken

Camilla hadde KompetansePluss kursserien også!

Privatist eksamen - Informasjon

Påmelding til  privatisteksamen:

Eksamenspåmelding for privatister gjøres på  www.agderfk.no i perioden 15.jan -1.feb/1.sept.-15.sept. Her finner du også informasjon om selve gjennomføringen av eksamen og event. tilrettelegging. Er du i tvil om du har nok erfaring finner du kontaktopplysninger for hvor du skal henvende deg, også på denne siden.

Påmeldingsfrist er i februar for eksamen juni og september for eksamen november
Eksamensdatoen er vanligvis helt i midten av juni/november, og du kan ikke gå opp til fagbrev før du har bestått denne.

Meld deg opp i SLG3103 SALGSFAGET

Ønsker du å avlegge eksamen i Kristiansand eller byene vestover må du melde deg til eksamen i «Agder fylkeskommune. Gamle Vest-Agder»
Det er ikke mulig å endre eksamenssted etter at påmeldingsfristen er utgått.
Eksamen avholdes på en videregående skole i en av de større byene i ditt fylke. Alle hjelpemidler er tillatt, bortsett fra internett. Du får karakter på eksamen, likt som i videregående skole.

Når eksamen er bestått kan du melde deg opp til fagprøve forutsatt at du har nok praksis (tilsvarende fem år i 100% stilling). Dette gjøres til opplæringskontoret i ditt fylke.
Du kan ta eksamen selv om du ennå ikke har nok praksis, den går ikke ut på dato. Da kan du melde deg opp til fagprøve straks du har nok praksis ute å måtte vente til etter neste eksamen, som kun avholdes to ganger i året.

Når praksis er godkjent kontakter sensorene deg med forslag til dato for fagprøve. Prøven avholdes på din arbeidsplass så sant dette er mulig.
Fagprøven går over fem dager, og inneholder både skriftlige-, muntlige- og praktiske oppgaver. Du får her vist dine ferdigheter som salgsarbeider, og har muligheten til å briljere med dine kunnskaper.
Karakterer er: Ikke bestått, Bestått, Meget godt bestått

Vi vil gjerne hjelpe deg!