Om Konsulentas

Om Konsulentas

Konsulentas er et levende selskap som tilbyr kurs og rådgivning innenfor retail-, taxi-, logistikk og servicenæringen.

Vi har oppdaterte, dyktige kursholdere som brenner for sitt fag – det er et spennende sted å jobbe og et godt sted å være kunde. Ved å motivere og engasjere blir vi stadig invitert tilbake, noe som for oss betyr at vi faktisk gjør en forskjell.

Vi er godkjent kurstilbyder til KompetansePluss arbeid av Kompetanse Norge, hvor vi har holdt flere titalls kurs innenfor salg og service, fagbrev kurs innenfor logistikk, kontorfaget og salgsfaget både for bedrifter og private.

Vi holder også egne kurs hvor vi kan sy sammen en gavepakke til handelsstander, foreninger og enkeltbedrifter med kompetanseheving og service som fokusområder.

Vi vil begeistre våre kunder gjennom kompetanseheving som skaper salg!

Våre verdier

Profesjonell

Punktlig, nøyaktig
og selvsagt alltid med taushetsplikt lever vi opp til våre kunders forventninger.

Kompetanse som skaper salg!

Humor

Med godt humør og glimt i øyet formidler vi selv det kjedeligste lærestoff for å skape gode opplevelser og en bra læringsarena.

Kompetanse som skaper salg!

Engasjement

Å engasjere og involvere
både oss selv og våre kursdeltakere er suksesskriterie nummer en.
Vi gir alt. Alltid

Kompetanse som skaper salg!

Kvalitet

Oppdatert, moderne og korrekt. Du skal finne kvalitet i alle ledd, fra kursmateriell og presentasjoner til fakturering og evaluering.

Kompetanse som skaper salg!

Våre mål

Å skape en trygg og likeverdig arena for læring, hvor deltakerne bidrar aktivt innenfor alle kurssegmenter. Dette har vi erfart at fører til engasjement, selvtillit og mot – som igjen gir økt omsetning og høyere grad av service i hver enkelt bedrift.

For å få til dette kreves det mye av våre kursholdere: de må kunne sitt fag, være serviceinnstilt til fingerspissene og leve som de lærer. Vi har en jordnær og motivert stab som alle har bred erfaring innenfor sine felt, så som kursdeltaker hos oss er du i trygge hender.

Om oss

Konsulentas ble etablert i 2013 av Kirsten Olsson og har siden den gang vokst og består nå av tre ansatte, samt en rekke fantastiske og dyktige samarbeidspartnere.

Vi holder til i Kristiansand og driver virksomheten fra våre kontorer i Dronningensgate, som vi blant annet deler med Fagopplæring Sør, Næringsforeningen og Kvadraturforeningen. I tillegg har vi også aksjemajoriteten i og driver firmaet SpeechDesigner, som du kan lese om mer her.

Kontakt oss