Øyvind Harv

meet the team - - Circle - Individual

Øyvind Harv

Samarbeidsparter & kursholder

Telefon: +47 90 23 41 42

Erfaring
Øyvind har bred erfaring innen språk og kommunikasjon, ved sine jobber som bla. språklærer/kommunikasjonskonsulent for Berlitz og i dag utvikler og underviser for SpeechDesigner. Tidligere har han også arbeidet med programmering i musikkstudio og freelancer som lyddesigner.

Prosjekt
Øyvind har vært kommunikasjonsleder for Statnetts FoU-program ”Lean Line”. Prosjektet dreide seg om kostnadseffektivisering, kvalitetsøking, HMS-forbedring, tidseffektivisering av norsk linjebygging. Idedugnad, screening, prosjektstyring, intern og ekstern kommunikasjon var av de viktigste nøkkelaktivitetene.

Konseptutvikling
Øyvind har utviklet uttaleprogrammet SpeechDesigner i samarbeid med logoped, nevrolog og pedago. Han startet også firmaet SpeechDesigner hvor Konsulentas i dag har aksjemajoriteten og vi eier og driver dette sammen med Øyvind. I tillegg har han vært konseptutvikler og start-up manager for NorwgianBerries som tok for seg organisert plukking, prosessering eksport og salg av norske ville bær.

Utdannelse
Sounddesignkurs, masterfag i hebraisk, musikk og studioutdannelse,  BA i semittiske språk, med innslag av Nord-Afrika og Midtøstenfag, samt realfag.