Tina Mersland

meet the team - - Circle - Individual

Tina Mersland

Telefon: +47 41 54 23 31

Erfaring
Tinas erfaringer kommer fra butikkdrift hvor hun har vært butikksjef, hun har jobbet som markedssjef i forskjellige bransjer og holder foredrag, coacher og er en erfaren kursholder.
Tina er opptatt av bærekraft og den gode kundeopplevelsen, noe  hun virkelig viser  i alle hennes engasjementer.

Prosjekt
Tina har vært med på å starte  kafè, den første i Kristiansand som kun serverte hel – vegansk mat, hun er ansvarlig for arbeidet med MatVinn-prosjektet som Klimaalliansen utfører for Klima- og miljødepartementets program Klimasats. Er utdannet Kjernesunn Familiecoach og står bak Facebook siden Juicy – En Side for plantebasert matglede, sunnhet og skjønnhet, med informasjon og digitale matkurs, som hun har sammen med Christin Dahl.

Kurs
Tina underviser i flere forskjellige kurs, både hos oss og andre. Hos Konsulentas har hun hatt Kompetansepluss kurs i grunnleggende ferdigheter, herunder salg og service og kurs for ledere. I  tillegg undervist for taxi næringen både sjåfører, eiere og sentralen. Deltakerne på Tina sine kurs gir tilbakemeldinger om at hun er  veldig dyktig, kan sitt fag, lytter, engasjerer og at hun er lidenskaplig opptatt av å lære og inspirere deltakerne.