Telefon: +47 41 54 23 31

Erfaring

Tinas erfaringer kommer fra butikkdrift hvor hun har vært butikksjef, hun har jobbet som markedssjef i forskjellige bransjer og hun  holder foredrag, coacher og er en erfaren kursholder.
Tina er opptatt av bærekraft og den gode kundeopplevelsen, noe  hun virkelig viser  i alle hennes engasjementer.

Prosjekt

Tina har vært med på å starte sin egen kafè, den første i Kristiansand som kun serverte hel – vegansk mat, hun er ansvarlig for arbeidet med MatVinn-prosjektet som Klimaalliansen utfører for Klima- og miljødepartementets program Klimasats, er utdannet som Kjernesunn Familiecoach og har  Facebook siden Juicy – En Side for plantebasert matglede, sunnhet og skjønnhet, med informasjon og digitale matkurs, som hun har sammen med Christin Dahl.

Kurs

Tina underviser i flere forskjellige kurs, både hos oss og andre. Hos Konsulentas har hun hatt Kompetansepluss kurs i grunnleggende ferdigheter, herunder salg og service og kurs for ledere. Hun har også undervist for taxi næringen både sjåfører, eiere og sentralen. Deltakerne på Tina sine kurs gir tilbakemeldinger om at hun er dyktig, kan sitt fag, lytter, engasjerer og at hun er lidenskapelig opptatt av å lære fra seg.